06-12605304 yomy@yomy.nl

Klantervaringen

Hallo

Nadat mijn vorige pedicure besloot om te gaan emigreren naar Zweden (ik was daar niet de oorzaak van) moest ik noodgedwongen op zoek naar een vervanger/ster.

Via internet kwam ik bij YOMY terecht. Zelf woon ik in Nieuw-Dijk en ik zocht dus naar iemand in de buurt.

Vervolgens de telefoon gepakt en gebeld met Betsie Gasseling en ja hoor gelukkig ze had nog wel een plekje voor me vrij.

Zoals gezegd ik ging al jaren om de vijf weken naar de pedicure maar toch ging er een wereld voor mij open door de manier van werken van Betsie.

Ik kan volmondig zeggen dat zij een zeer professionele indruk maakte en ze neemt ook ruimschoots de tijd voor de behandeling. (Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee al naar believen).

Inmiddels zijn ook mijn beide dochters regelmatig bij Betsie in de praktijk te vinden omdat ook zij nu met regelmaat hun voeten door Betsie laten verzorgen/verwennen.

In de zomermaanden maak ik naast de behandeling gebruik van de mogelijkheid om je nagels te laten lakken en ook dat doet Betsie met grote nauwkeurigheid en je kan kiezen uit legio kleuren.

Mij krijg je niet meer weg als klant bij Betsie want beter ga ik niet vinden.

Mariette

uit Nieuw Dijk

Wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden…

Het was Carnaval, ik had leuke schoenen gekocht om de Loilse trein te kunnen lopen.
Maat 40 was te groot en 39 was er niet, dus nam ik maat 38. Ging best, vond ik..
Ik heb het geweten, na de carnaval waren mijn beide grote tenen helemaal blauw!

Al jaren heb ik last van ingegroeide teennagels. Ik dacht dat het ‘normaal’ was dat je teennagels ingroeien en dat dat alleen maar door een dokter verholpen kon worden door een rand weg te laten knippen aan de zijkant van de nagel. Dit had ik al een keer gehad (zonder resultaat), want ook nu bleven mijn nagels ingroeien.

Ik had wel last van mijn tenen, maar ik vond het niet ‘pijnlijk’ genoeg om weer hiervoor naar de dokter te gaan. Na nog weer een paar weken te hebben doorgelopen, besloot ik op de site van Betsie (Yomy) te gaan kijken.

Betsie heeft een keer op de St Jozefschool een behandeling gegeven en wij mochten dan met de kinderen kijken wat ze allemaal deed. Ik had er toen meteen al een goed gevoel bij, ik dacht misschien moet ik het ook maar gewoon gaan proberen. Waarschijnlijk kan ze mij ook gewoon helpen en ben ik van het probleem af.

Nu, 7 jaar later ga ik nog steeds elke 6 weken naar Betsie toe. Ik ga niet meer alleen voor mijn ‘zere’ tenen. Ik ga vooral ook omdat het heel erg fijn bij Betsie vindt.

Betsie is niet alleen een pedicure, waarbij ze goede adviezen geeft: “Ik koop NOOIT meer te kleine schoenen, ook niet als ze zo mooi zijn!”.

Betsie luistert graag, heeft fijne adviezen en je voelt je bij haar helemaal op je gemak.
Ze heeft veel levenservaring en ook die adviezen vind ik erg prettig om te horen. Het is elke keer weer heel gezellig. Soms kan ik ook niet wachten om te gaan om Betsie weer iets te vertellen wat ik heb meegemaakt…

En ingegroeide teennagels, daar heb ik geen last meer van. Dus dat is helemaal fijn!

Mendy

uit Didam

Sinds een jaar of vijf heb ik last van mijn grote teennagels. Deze nagels zijn er verschillende keren af gegaan. Toen mijn grote teennagels ook dik en geel werden, besloot ik op aanraden van mijn moeder een afspraak te maken bij Yomy Pedicure.

De eerste keer dat ik naar Betsie toe ging, was ik behoorlijk zenuwachtig. Betsie stelde me tijdens ons eerste gesprek meteen gerust. Ze beloofde me dat ik de regie in handen had en dat ik de behandeling op ieder moment kon beëindigen. Dat bleek niet nodig. Betsie stelde gelijk vast wat het probleem met mijn grote teennagels was: schimmel. Ze heeft mijn nagels behandeld en druppels meegegeven die ik dagelijks moest gebruiken. Ik heb dat iedere dag trouw gedaan. Na ongeveer negen weken had ik een tweede afspraak. Mijn nagels zagen er toen al veel beter uit! Inmiddels ben ik bijna twee jaar verder en breng ik de druppels nog altijd wekelijks aan. Om de negen weken behandelt Betsie mijn nagels. Niet alleen is het iedere keer hartstikke gezellig, ook het resultaat mag er zijn. Eén nagel is inmiddels volledig genezen! De andere nagel ziet er al veel beter uit, maar de schimmel is nog niet helemaal weg. Nog even door blijven gaan met druppelen dus!

Ik ben Betsie enorm dankbaar. Mijn nagels zien er veel beter uit en ik durf eindelijk weer zomerse schoenen aan! Ik blijf zeker terugkomen, ook als mijn nagels genezen zijn!

Nadia

uit Arnhem

Een aantal jaren geleden kwam ik voor de behandeling van een schimmelnagel in contact met Betsie.

Na een zorgvuldige intake en een professionele werkwijze zijn mijn klachten grotendeels opgelost. Door een periodiek behandelplan kan ik momenteel weer probleemloos wandelen en sporten. Ook de sociale contacten en de prettige samenwerking zijn voor mij een reden om regelmatig mijn voeten te laten behandelen.

Bert

uit Didam

Heb je vragen of wil je een afspraak?
Bel of mail me.

15 + 6 =

Zelfstandig distributeur ENERGETIX

Betsie Gasseling
Wehlseweg 46
6941 DM  Didam

M. 06-12605304
yomy@yomy.nl

Deze gegevens gebruik ik alleen om uw vraag te beantwoorden per e-mail of telefoon.